Ралита, ралита и пак ралита…

Последните месеци се губех доста по ралита. След последния ми постинг за Рали Траянови врата изтече доста вода, след това ходихме на Рали Вида и пак станахме трети в Н3 (от 4 коли пак, но отново с проблеми – вместо с правозъбата кутия бяхме с обикновена и беше една мъка). Ето наши снимки от ралито: http://picasaweb.google.co.uk/emi.doncheva/RallyVida

После ходихме на Рали Хеброс – сериозно голямо рали, сериозни тренировки и… счупихме карето преди първия специален етап и дотам. Записахме може би най-бързото отпадане тоя сезон… Снимки: http://picasaweb.google.co.uk/emi.doncheva/RallyHEBROS

Идва Рали София,  но явно късмета продължаваше да не бъде с нас – частите за скоростната кутия не дойдоха на време и не можахме даже да стартираме…

След София беше Рали България – кръг от Европейския рали шампионат, най-голямото наше рали и трябваше всичко да е наред. Всичко наистина беше сравнително нормално, успяхме дори да си монтираме онборд камерите в колата. Стартирахме нормално – на първия етап в Боровец имахме някакви леки проблеми със спирачките, но всичко беше в рамките на нормалното. В събота сутринта стартирахме на Мухово, движехме се нормално докато в средата на отсечката не се завъртяхме, колата загасна и не можахме да запалим 2 минути, бяхме изпреварени от две коли и пред половината отсечка карахме зад Тишо Стратиев. На следващата отсечка няколко завоя преди финала спряхме в едно малко деренце. :) Случва се…

Ето и онборд видеото от СЕ3, всички онборд кадри ги има в торента, там на-добре се вижда какво ни се е случило. Следващата седмица е Рали Шумен и няма да кареме – това ще е първото рали тази година в което дори нямаме заявка. Поради основно организационни проблеми ще пропуснем това състезание, надявам се за Рали Сливен отново да сме на линия.

Публикувано в Ралита с етикети . Постоянна връзка.

5 коментара по Ралита, ралита и пак ралита…

  1. Таня каза:

    Май ще прозвучи идиотски коментарът ми, ама това пътче селско по-скоро за каране на колело ми пасва отколкото за рали. Само дето не разбрах, къде точно се намира, че като почна пак да карам колело – да вземем да се раздвижим по него. Когато няма рали, разбира се :-) Да не ви се пречкаме ного-ного.

  2. Таня каза:

    Знам си аз, че не си зададох въпроса, както трябва, но мен наистина ме интересува, къде се намира този път. Гледах донякъде във видеото, което си качил, но не разбрах, също така и от текста – написал си СЕЗ, ама не знам какво е това.

    Когато карах едно време с Адвенчърите, много карахме по точно такива пътища – асфалтиран, ама почти офроуд…

  3. nikolay каза:

    Таня извинявай, че чак сега отговарям, но моя блог не гъмжи от коментари и някак си съм го пропуснал. Пък и бях в чужбина една седмица, естествено на рали… :)

    Та за пътя – това е до Костенец, по този път се стига до крепостта Траянови врата. Пътя минава непосредствено до магистрала Тракия. Може да се влезе по него от пътя Костенец – Ихтиман- София на кафявата табела за Траянови врата или през село Славовица. Иначе май става и за колело – то всички пътища стават за колело и рали. :)
    СЕ значи специален етап, т.е. отсечка на рали, на която се кара бързо и се засича време, след финала има преход където се кара нормално и после пак има СЕ и т.н.

  4. Таня каза:

    Хм, интересно – ние сме пътували по този път от време на време, когато се прибираме към Велинград: Ихтиман – Костенец – Белово – Септември, но тази отсечка явно е пресечна на този път. Сега пак изгледах записа и още повече ми хареса. Ама горките хорица дето сте им вдигали толкова шум… :-)

  5. nikolay каза:

    Е, шума е един път в годината, нядавам се не е проблем. :) А за пътя – вашия е главния, за да минеш по този трябва да се отклониш малко след като слезеш от магистралата на ляво, на отбивката за Мухово. После минавате покрай крепостта и излизате на село Славовица, оттам направо и сте директно на Септември на пътя за Велинград. Минете някой път оттам. ;)

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>