Кавказ…

След два дни тръгваме за… Кавказ. Аз и Силвия, с двата мотора. Това пътуване беше измислено още преди година. Първоначалния вариант включваше разходка до Сочи, после заради ангажимента ми с ралитата май щяхме да го прекроим само до Крим. Накрая изненадващо се появи свободно време и се върнахме на старата идея с обиколка на Черно море.

В крайна сметка заради политически причини в района на Абхазия няма да обикаляме около Черно море, а просто ще стигнем до Сочи и Кавказ. И ще се разходим доколкото може из Северен Кавказ. Цялата подготовка по пътуването е описана в тази тема. Не сме определили все още целия маршрут, освен това, че мислим да стигнем до Домбай. Оттам нататък не се знае накъде – може би малко по на изток в Северен Кавказ и обратно през Украйна…

И въпреки че това пътуване не е чак толкова далечно, подготовката ни отне доста време и усилия. Не се чувствам особено притеснен, но все пак се надявам всичко да мине наред и да се приберем без проблеми.

Spot тракер-а ни може да бъде наблюдаван на този или този адрес. Ще качваме снимки доколкото можем в тази галерия и евентуално информация в тема в този форум.

Публикувано в Пътувания, Разни с етикети , , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>