Google Calendar изпраща и sms-и

Както споменавам в тази публикация напоследък използвам доста сериозно гуугълските Web 2.0 инструменти най-вече Google Reader и Docs and Spreadsheеts. Отскоро открих и приятните възможности на Google Calendar. Имаш възможност да си добавяш различни календари, споделяне на календарите. Най-интересното, което намерих днес ровейки се в настройките е възможността за sms нотификации на събитията от календара.

Помислих си, че ще е платено, но не – оказа се напълно безплатно. Пробвах го и си работи перфектно с мтелския ми телефон. Като се замисля колко немислима преди работа  може да се свърши с тия онлайн програми сега. Отново браво на Google,  страхотна услуга и то напълно безплатна!

Публикувано в Hi Tech, Разни. Постоянна връзка.

Един коментар по Google Calendar изпраща и sms-и

  1. ZZ_Topka каза:

    Здравей!

    Много искам да си сложа календар в гмейла с бъргарските църковни и официални празници, но не успявам да намеря… Можеш ли да помогнеш :)

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>