Върнах се

Ок, пак съм тук. Почти две години след като спрях да пиша в блога започвам пак. Докато се занимавах с ъпгрейдването си прегледах някои от публикациите и се забавлявах искрено със себе си. За две години се промених много, но и много не се промених.

И все пак за това време някои неща вече не са същите.

Останах си все така завеян, все още се занимавам доколкото мога с ралита, макар и по-малко по независещи от мен причини.

А защо пак започвам да пиша? Всъщност никога не съм мислил, че ще спра за постоянно. Просто реших в един момент, че не ми се занимава, че няма какво толкова да кажа. И може би от поне година ми се върти в главата идеята да почна отново, но никога не съм го смятал за толкова важно за да си поставям срок. Просто сега дойде момента. Четейки част от старите ми писаници се радвам, че всъщност блога си изпълнява първоначалния замисъл. Това е някакво си мое място, което ми дава възможност да се погледна отстрани. Не бях влизал тук от година и половина, наскоро влязох и се радвах. Някои неща не ми харесваха, но пак се радвах.

В момента чувствам някаква потребност да си пиша разни неща. Когато и за каквото си поискам. Всъщност пиша е силна дума, понеже нямам творчески писателски умения, дори правописа не владея добре. Просто понякога изпитвам необходимост да изкарам целия този шум от главата си някъде. Историята досега показа, че е най-вероятно аз основно ще се чета. И преди и сега, нямам за цел да имам много читатели. Искам просто да разбера повече себе си и света, а който иска ще ме намери тук. Всеки е добре дошъл…

Публикувано в Разни. Постоянна връзка.

Един коментар по Върнах се

  1. txl каза:

    Мда, винаги е много интересно да прочетеш нещо, което сам си писал отдавна. Така че пиши сега, че да ти е интересно после :)

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>