Рали Барум, Будапеща и Братислава

Миналата седмица ходих на Рали Барум в Чехия (град Злин), кръг от IRC. Невероятно състезание за което ще трябва да напиша нещо отделно. Чехите наистина разбират от ралита! Някои мои коментари относно ралито има във форума. Може би едно от най-добрите ралита, които съм гледал, по-добро дори от световни ралита. Ето и снимки от ралито.

Иначе важно нещо, когато се ходи на състезания извън България е да се съчетае и с “култур програма”. :) Тази година това бяха Будапеща и Братислава. Будапеща не можа да ме впечатли чак толкова, но Братислава много ми хареса. Най-добре това може да се види от снимките, ето ги и тях – Будапеща, Братислава (клик за галериите). В Братислава ме обзе невероятен фотографски ентусиазъм и дори почнах да правя хубави снимки играейки си с всякакви настройки на обикновения ми фотапарат.

Братислава

 Будапеща

Публикувано в Пътувания, Ралита с етикети , , , , , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>