Айде блога ми тръгна

…И тръгна с голяма издънка… :( Понеже съм дървена глава си работя с IE7, който точно преди 30 сек заби и великото слово което бях написал никога няма да види бял свят. Сега ще пиша наново. Затова GetFirefox!

Да се върна на темата. Понеже чета блогове от известно време, а напоследък май повече отколкото трябва реших, че няма да е лошо и аз да си направя такъв. Интересно е човек да си пише разни работи и след време да си ги разглежда. Още по-интересно е хората да ги коментират. Лошото е че по литература 4,5 при мен се равняваше на 6 следователно - ”квото стане”. Мисля да пиша тук когато ми дойде за каквото ми дойде, но току виж се появило нещо интересно. :)

Не ми харесва дизайна в горната част и след време може да го променя малко. Ще видим. Иначе блога се ”задвижва с гордост от WordPress“, сервира се от домашния ми сървър - Slackware 10, apache 2 и mysql5 и връзка със света “powered by Маги ООД” (101% uptime :) ). Адреса е http://damon.rally-club.net/blog/ След време може и да го прехвърля на по-reliable хостинг, но сега ме мързи.

И както казва Ясен Жеков - Hello World!

P.S. познанията ми по php идентично с него стигат някъде до тия две думи. Справка – тук. :)

Публикувано в Разни. Постоянна връзка.

3 коментара по Айде блога ми тръгна

  1. jekoff каза:

    Ам хайде да ти е честито, да илядиш със съобщенията, с кеф да си го гледаш, с кеф да ти го гледат и да няма сривове в бек-ъпа :)

  2. nikolay каза:

    Thank you, както се казва! :) Сривове едва ли ще има… Ама не като се замисля на тоя сървър има такава вероятност. Ще го прехвърля на друго място май…

  3. Pingback: Нов сървър | Продължавай напред!…

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>